ShortCodes – pakkeløsning for dovne?

Denne header er lavet med en shortcode

Men ikke fordi jeg er doven. Det er simpelthen fordi der ikke er grund til at opfinde den dybe tallerken mere end et par gange.

Den korte forklaring
er at ShortCodes er kald af funktionalitet inde i teksten. Man skriver simpelthen ShortCode navnet i skarpe paranteser: [eksempel]. Nu er det bare sådan at der ikke (i øjeblikket) er en ShortCode ved navn “eksempel” så derfor ser du det som du normalt ikke ser.

Den længere forklaring
er at ShortCodes kommer fra plug-ins. Men det er ikke alle plug-ins som stiller ShortCodes til rådighed. Ydermere kan der være tilvalg (options) forbundet med en specifik ShortCode. Således kommer vores turneringskalender med et antal tilvalg. Disse tilvalg må man slå op på WordPress.org for at finde ud af. Jeg håber at jeg kan få dem med her på sitet. Det er i hvert fald ideen.

Skriv et svar