Nyt eller glemt password

Det sker for alle – bare ikke mig!

Men det gør det for os alle i en tid hvor der skal koder til alting.
Men det er ikke enden på verden og der er hjælp at hente fra systemet selv.

Glemt passwordEt glemt password
er ikke ret svært at håndtere. Se nederst på login billedet. “Mistet din adgangskode”. Vælg den og du får nu et nyt billede hvor du kan indtaste dit brugernavn eller din email adresse.
Efter at du har indtastet og valgt “Send mig et nyt password” så vil du modtage en email med et nyt password som kan bruges til at logge ind. Derefter kan du sætte dit password til hvad end du gerne vil.

For mange gange forkert password
resulterer i at du bliver udelukket fra systemet i mindst en måned. Det er ikke for at genere dig, men for at beskytte os mod uønskede gæster. Hvis det sker for dig så enten vent en måned eller send mig en email eller ring til mig – så åbner jeg fluks for herlighederne igen. Det kan altså ikke betale sig at vente en måned.

 

profileÆndring af password
er heller ikke noget som er særligt svært. Gå ind i kontrolpanelet under “Brugere” og find “Din profil”. Det er derinde at dit password ligger gemt. Der er en genvej i kontrol menuen under “Hejsa”. Der kan du finde “Rediger min profil”. Om du vælger den eller om du vælger punktet “Din profil” under “Brugere” er temmelig ligegyldigt. Det er det samme sted du kommer hen under alle omstændigheder.
profile-passwordEt stykke nede på siden finder du denne sekvens. Indtast dit nye password og kik på styrkeindikatoren. Den skulle gerne blive grøn og vise “Stærk”.
Husk at gemme inden du forlader siden, ellers er det omsonst.

Skriv et svar