Brug af billeder

Billeder siger mere end 1000 ord

Lad os først slå fast: For små billeder er lige så irriterende som for store billeder. Hvis billederne er for små kan man ikke se en hujende fis på dem og er de for store tager de et halvt år og få vist på skærmen.

vacationDen korrekte størrelse
afhænger af siden, men generelt er blog området (altså der hvor vi skriver indlæg/artikler) omkring 900 pixels bredt. En pixel er den mindste billed enhed skærmen kan vise. Det er sådan lidt mindre end det punktum som er lige her. Så en god størrelse ligger nok mellem 300-500 pixels i bredden. Det giver også nogle billeder som ikke fylder for meget og dermed også kan vises hurtigt.

Uploadning af billede
er ikke så stort et problem. Der er mange muligheder at vælge imellem og en af dem vil du synes er nemmest. Brug den. Til højre for denne tekst er der et billede. Det vil sige at det er der ikke endnu, men videoen herunder viser hvordan det blev indsat.
“>video

Skriv et svar