Jeg kan ikke redigere et indlæg – teksten forsvandt

Det er som bekendt ikke altid at det går som præsten prædiker, men ikke alle fejl skyldes fejl i det system man anvender. Heller ikke selv om det er WordPress.

Hvis der er noget som ikke fungerer, og tilfældet med teksten som forsvandt, kan det betale sig at finde ud af om det eventuelt bare er Internet Explorer som lever op til sit kælenavn: Internet Exploder.

Det første du kan gøre er at trykke på fanen “Tekst” som er lige til højre for fanen “Visuel” øverst til højre i editor vinduet. Fanen tekst vil få editoren til at vise de egentlige HTML koder.
Det er underordnet hvad der står, men du burde kunne genfinde hvad du har skrevet. Trykker du så igen på fanen “Visuel” forsvinder alt som dug for solen.

Hvis det er tilfældet og hvis du anvender “Internet Exploder” så har du nok det problem som dette indlæg handler om.
Her er hvad du kan gøre ved det:

  • Download og installer Firefox, Safari eller Chrome. Det er en gratis browser som er meget brugt. Hvis det løser problemet, så kan du vælge at standse her og bruge FireFox eller du kan fortsætte med de næste forslag.
  • Opdater din “Internet Explorer”. Det er langt fra sikkert at du har den sidste nye
  • Afinstaller alle dine “Internet Explorer”. Du kan nemlig godt have flere. Windows er noget rod på dette punkt. Når du har gjort det så installer “Internet Explorer” igen.

Det sker desværre/heldigvis så sjældent at jeg ikke har meget dat omkring dette problem, men heromkring er alle problemer neutraliseret så det håber jeg også er tilfældet for dig. Ellers lad mig det vide så vi kan få mere viden samlet omkring dette emne.

Skriv et svar